• Ring : 22 61 01 02
18jun
2015
0
Brian holder lige en pause, mens mine børn leger

Fotografering af dagplejebørnene hos mig

De private dagplejere fra Storvorde holder fotografering af børnene hjemme hos mig. Det var fotografen Brian fra Storvorde, der fik æren til at tage billeder af alle de dejlige børn.

Brian brugte vores store legerum, og der blev taget billeder af et barn ad gangen og til sidst et gruppebillede. Vores gang var lidt mere fyldt end normalt, da det var afsat som venterum!

Der var en del børn, som skulle have lidt tid til at vænne sig til at blive fotograferet, men ellers var det en god oplevelse. Alle mine børn gjorde et godt stykke arbejde. Det var ret smertefrit med alle mine børn. Så dejligt at se, at de rent faktisk nød det.

Jeg glæder mig meget til at se, hvor gode billederne af børnene bliver!

Fotografering